|
•
|
|
|
Aug 30, 2010 | 21:08 |
|
|
היי, גם אני רשמתי את בני ואוטוטו ב- 01/09 הוא יהיה בגן הגולן במזרח נתניה. ויש לי מספר שאלות לגבי הצהרון . איזה חוגים נותנים לצהרון של הגולן ? האם יהיה מפגש בין הצוות של הצהרון לילדים לפני ה-01/09 ? גם אני בתור אמא מעוניינת לפגוש את הצוות ולהתרשם .
האם בערבי חג הקרובים הצהרון פעיל לחצי יום ? מהיכן אני יכולה לקבל אינפורמציה לגבי חופשות של הצהרון ?
תודה וטוב שיש את הפורום הזה
אילי
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| אישור הרשמה לצהרונים
|
שירלי |
|
|
Aug 09, 2010 | 15:05 |
|
|
רשמתי את ביתי לצהרון בגן בו תלמד בשנה הבאה בקרית השרון.
מתי ואיך אני אמורה לקבל אישור כי אכן פעילות הצהרון מתקיימת במתחם? (כי הבנתי שזה מותנה במספר הנרשמים)
בנוסף, האם צפוי להיות מפגש בין הצוות המטפל בשנה הקרובה לבין ההורים ע"מ שנכיר אחד את השני, נתאם ציפיות וכד'?
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 03, 2010 | 10:15 |
|
|
שלום, שמי מיכל ואני אמורה לרשום את הבן שלי לצהרון. הילד שלי (ואני בטוחה שעוד ילדים רבים ) מגיע ממסגרת פרטית. נוכחתי להבין כי הצהרון מספק חוג אחד ויחיד , פעם בשבוע, בשונה מצהרונים אחרים בעיר (לדוגמת פולג) ועוד רבים אחרים, שבהם יש לפחות שני חוגים וישנם צהרונים שבהם יש יותר משני חוגים והתשלום עבור הצהרון אצלכם הוא באותה עלות של צהרונים מושקעים יותר שנותנים יותר לילדים. אני ועוד הורים רבים שאני נמצאת איתם בקשר רואים לנכון לציין כי ההשקעה חייבת להיות זהה בכל הצהרונים במיוחד עקב כך שהתשלום זהה, כמו כן הילדים כבר גדולים (בני 4 ומעלה) וזקוקים להשקעה מאסיבית יותר ושתפרה אותם ותיתן להם העשרה מספקת.
אשמח לשמוע אם ישנה אופציה להעשרה נוספת (חיצונית) שתוכלו לתת כמו כל שאר הגנים הפזורים ברחבי נתניה בעיקר בשל העובדה הכל כך ברורה כי אנו משמים את אותו הסכום בדיוק .
בברכת יום טוב
מיכל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 03, 2010 | 12:37 |
|
|
שלום, אני חושבת שיש לבחון בכובד ראש שוב את נושא החוגים בצהרון לא רשמתי את בני לצהרון רק לבייביסיטר אני מצפה כמו הורים נוספים שהצהרון יקנה לבני תכנים איכותיים נוספים . גם לדעתי חוג אחד פעם בשבוע בגילאים הנ"ל אינו מספיק כדי לפתח ולהעשיר אותם בתחומים כמו:יצירתיות,חשיבה וכו'' .נדרשת השקעה נוספת בשל העובדה שהתשלום שאני משלמת זהה בכל צהרוני הגנים ברחבי העיר ולא צריכה להיות אפליה בין מזרח נתניה לבין האזורים האחרים בעיר.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 03, 2010 | 14:17 |
|
|
גם בני מתחיל בשנת הלימודים הקרובה ללכת לגן עירייה ועלי להכניס אותו לצהרון בבן נתן. לא תתכן אפליה בין ילדי הצהרונים ברחבי העיר ועוד כשמדובר על אותו גובה תשלום!!
על הגורמים האחראיים להפעלת הצהרונים לדאוג בהקדם לחלוקה שווה של כמות החוגים בכל גן. כגננת בחינוך המיוחד "זכיתי" בהצצה של 6 שנים למה שקורה בצהרוני עירייה/ מתנסי"ם/ מועצה. לא די בכך שבלית ברירה נאלץ להסתפק באוכל לוקה בחסר, שמנוני ומתועש, הצוות אינו מקצועי (כלומר- לא סייעות מוסמכות או גננות וכדומה) ובעיקר עושים על הילדים בייביסיטר מהשעה 13:30 ועד סוף היום. (אתם לא באמת מאמינים ששתי סייעות יכולות להפעיל 35 ילדים בשעות הכי עייפות וקשות שלהם..)
אם לא די בכך, אז בקריית השרון החליטו לחסוך עלינו גם בחוגים וזאת למרות שהכסף שלנו שווה בדיוק אותו דבר! מי בדיוק קבע שלידינו מגיע פחות? ועוד מנסים למרוח אותנו שיש לילדים חוגי העשרה כמו יצירה ובישול... על מי אתם מנסים לעבוד? אלו "חוגים" שצוות המפעיל את הצהרונים עושה בכל הגנים ולו בכדי להעביר את הזמן עם הילדים. וכך אתם טוענים שאתם נותנים חוגי העשרה בזמן שאתם חוסכים על גב ילדינו כסף!!
ממש מקומם.
קרן
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 09, 2010 | 21:53 |
|
|
מקריאת הודעתך הבנתי כי המדד לחוגים הוא הצהרון בפולג ,בדקתי את הנושא לעומק והסתבר לי שאנו מספקים חוג אחד במחיר של שני חוגים המסופקים במתנ"ס פולג,כמנהלת תחום גיל רך אני מאמינה באיכות ובחרתי יחד עם צוות הגיל הרך במרכז הקהילתי ,לטובת הילדים הרכים חוגים ייחודים ,מעשירים, מאתגרים ומפתחים במיוחד, גם השנה בחר צוות הגיל הרך חוגים איכותיים וההוצאה שלנו משתווה לצהרונים בעיר,אין כאן עניין של חיסכון אלא בחירה מודעת באיכות על חשבון כמות.בנוסף חשוב ליידע אתכם ההורים כי הצוותים שלנו משתלמים ומעבירים ההעשרה מגוונת בצהרון בנוסף לחוג לאורך כל השבוע.
|
 |
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 30, 2010 | 20:33 |
|
|
דוכני מזון לכל אירוע , ימי הולדת ,מסיבות ,קייטנות ועוד...
www.zeruim.co.il
0525112555
קישור מצורף:
דוכני מזון- Z אירועים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 05, 2010 | 12:20 |
|
|
הורים יקרים ,
ברצוני לברך אתכם על בחירתכם בצהרונים שלנו, צהרונים בניהולו של המרכז הקהילתי (מתנ"ס) מזרח נתניה .הרישום לצהרונים לשנת תשע"א יתקיים בתאריכים 02.06.2010 עד 10.06.2010 כולל , הרישום יתבצע בימים אלו במתנ"ס רבין –רח' הזמיר 18 א' ,קריית רבין ,נתניה.
קבלת קהל ורישום יתבצעו במהלך כל ימי הרישום בשעות הבאות :
בשעות הבוקר : 09:00-12:00
בשעות אחה"צ: 16:00-19:00
יש להמציא לתהליך הרישום לצהרון את טופס השיבוץ של הילד/ה לגן ממחלקת גני ילדים בעיריית נתניה ,כמו כן את טופס השיבוץ לכיתה ספציפית בביה"ס ממזכירות בית הספר (תקף רק לגבי כיתה א') ו/או לילדים חדשים בביה"ס
חוזר מפורט באתר בתחומי עניין ---- גיל רך ----------צהרונים
|
|
|
|
|
|
•
|
| שיבוץ לצהרון ספציפי
|
אנדרה |
|
|
May 11, 2010 | 11:54 |
|
|
שלום,
האם בזמן הרישום אפשר להתנות את הרישום בפתיחת צהרון בגן בו ילמד הילד?
תודה,
אנדרה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 12, 2010 | 22:32 |
|
|
היי אנדראה , אנו פותחים צהרונים במתחמים של מקבצי גנים כדי שלא נזדקק להסעות, הרצון והציפייה שלנו לפתוח צהרון בכל גן ,אך מבחינה כלכלית ומכיוון שאנו עמותת מלכ"ר ללא מטרות רווח אנו משתדלים לפתוח צהרון בכפוף למספר ילדים מינימלי ואם יש במתחם צהרון יש אפשרות שילד יעבור יחד עם חבריו לצהרון הסמוך.
בכל מקרה בואי לא נקדים את המאוחר ונחכה עד אחרי הרישום לבדוק את כמות הילדים שנרשמו לגן של ילדך.
בברכת חג שמח
עירית
|
 |
|
|
|
|
•
|
| הרשמה לצהרונים- הצעת יעול
|
meytal |
|
|
May 24, 2010 | 11:29 |
|
|
עירית הי,
ראשית כל מזל טוב על פתיחת הפורום, אין ספק שזה פותח עבור כולם ערוץ תקשורת שימושי ויעיל.
לגבי הרשמה לצהרונים/ קיטנה מדוע לא פותחים אפשרות להירשם דרך האתר, כפי שרשמנו את הילדים לגנים?
פתיחת אפשרות כזו תחסוך זמן להורים ולצוות המתנ"סים.
יום טוב
מיטל
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 12, 2010 | 19:30 |
|
|
שלום,
קודם כל - תתחדשו על הפורום!
אני אמא לילדה בצהרון במורשת זבולון ומתלבטת לגבי שנה הבאה-גם עבורה וגם עבור אחיה שעולה בע"ה לכיתה א'.
יש בצהרון בביה"ס יתרונות ברורים - אין צורך בהסעות (מסוכנות!!), ארוחה חמה, מסגרת מוגנת, וצוות נחמד.
אבל, חסר מאוד!!! תוכן מעבר לבייביסיטר בסיסי.
הראייה - הרישום לצהרון בקולג'ים, המציע מגוון חוגים - כבר הסתיים ואפילו ברשימת ההמתנה אין מקום.
אני מבינה שתוספת חוגים מייקרת, אך אני, ולדעתי אמהות עובדות רבות נוספות, נעדיף לשים את ילדינו במסגרת הנותנת מעבר לבייביסיטר גם פעילויות אטרקטיביות, מעבר לאיזה ציור עם הצוות הקבוע ודרמה פעם בשבוע (לפעמים). אפילו אם ניאלץ לשלם עבור החוגים בנפרד זה פיתרון מצוין.
מנסיוני, עם ילד גדול יותר בעיר אחרת, כאשר מציעים חוגים אטרקטיביים הדבר מושך הורים נוספים להירשם. במקומות מסויימים (פתח-תקוה, מודיעין) ניתן להירשם גם במתכונת של ימים חלקיים - לארוחת צהריים+חוג - מה שמרחיב בצורה ניכרת את קהל היעד.
אנא מכם - קחו יוזמה!!! תנו לילדינו מסגרת שאינו רק ברירת מחדל לאמהות עובדות,אלא פתרון מצוין לקהל יעד רחב.
תודה,
תמי.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 12, 2010 | 22:28 |
|
|
היי תמי
חן חן על הברכות הפורום נפתח עבורכם כערוץ תקשורת ישיר ואני שמחה שאת עושה בו שימוש ועוד ראשונה יישר כוח! אני מזמינה אותך אלי ואשמח לשוחח אתך פנים מול פנים בנדון ,אך זה לא פוטר אותי מתגובה עניינית כאן והנה תגובתי:
הצוות של צהרון ביה"ס מורשת זבולון הוא צוות נפלא המבין ועוסק בחינוך ומשקיע את כל כולו בילדי הצהרון , הערכים ,סדר היום והאווירה שבצהרון מעולים בעיניים מקצועיות שלי כמנהלת תחום הגיל הרך ורכזת צהרוני ביה"סוחט"צ וזאת על סמך ביקורי הרבים בו והן בעיני הפיקוח מטעם החברה למתנסים העניק לצהרון זה תקן איכות , והדוח של המפקחת מטעמם הלל ושיבח צוות זה וגם את ההתנהלות של הצהרון וזאת אחרי ביקורים בהם צפתה בצהרון מספר פעמים (ללא התראה מוקדמת) עלי לציין שהיא התרשמה עמוקות מהקורה בו על תכניו.
הצוות מעביר שיעורי העשרה עפ"י תוכנית כתובה שהוגשה אלי ואושרה על ידי. בנוסף הצוות עבר השתלמות בתוכנית למניעת אלימות מפתחות הקסם של דידי ויישם אותה בצהרון ,מורות מביה"ס ביקשו רשות והעתיקו חלקים מהפעילות הנלוות לתוכנית זו של הצהרון . לצהרון נבחר חוג דרמה יוצרת סיפור שהוא חוג יקר במיוחד בגלל תכניו ואיכויותיו ומשיקולים מקצועיים פדגוגים,העדפתי להשקיע בחוג אחד מאשר לרכוש שני חוגים זולים יותר שאין בהם ערך מוסף אמיתי לחיי הילדים.
ויחד עם זאת אני מבינה שיש לך השגות וחבל שאף הורה מהצהרון שלכם לא הצטרף לפורום ההורים שיזמתי כדי לייצג אתכם ההורים. בכל מקרה אשמח אם תצטרפי לפורום נציגות הורית של ילדי הצהרונים שנפגשת על בסיס חודשי עם צוות הנהלת הצהרונים.בכל מקרה אני כאן בשבילכם.
|
 |
|
|
|
|
•
|
|
|
May 13, 2010 | 08:28 |
|
|
ראשית, תודה על התייחסותך הנרחבת.
שנית, לא היתה בדברי ביקורת על הצוות ואין לי ביקורת שכזו.
הנקודה הייתה בנושא העשרה בחוגים נוספים מתחומים שונים - היות והמתנס"ים מפעילים מגוון גדול של חוגים, נראה הגיוני לשלב בין החוגים לצהרונים ויצאו כולם מורווחים. שוב אציין שהרעיון לא בא מהרהורי ליבי אלא מדוגמאות יישום מוצלחות ברחבי הארץ.
אשמח לדבר איתך בנושא, ולגבי נציגות בפורום הורים ג"כ.
באיזה טלפון/שעות ניתן ליצור קשר?
תמי.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 13, 2010 | 16:25 |
|
|
היי תמי,
אשמח לשוחח אתך כבר ביום א' הקרוב החל מהשעה 10.30 ובתנאי שלא יפול בלת"ם..
מס' הטלפון במשרדי 09-8627101
להשתמע
עירית נסימי
|
 |
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 05, 2010 | 12:32 |
|
|
החל מתגבש פורום הורים של ילדים אשר במסגרת צהרוני ביה"ס וחט"צ במזרח נתניה
מהו הפורום הזה?
פורום הורים הוא המקום שלנו לשתף, לשאול ולהציץ דרך עיניכם לצהרונים השונים. בהרבה מובנים, הפכנו
למשפחה אחת גדולה בעצמנו, שותפים במידה זו או אחרת לחינוך הילדים הניסיון המעשי המצטבר, וכן גם
הספרות המחקרית, מעידים שילדים במסגרות חינוכיות מפיקים תועלת מכך שבין הבית ובין המסגרת
החינוכית/הצהרון שוררים יחסים של כבוד הדדי וקיימים ביניהם ערוצי תקשורת פתוחים. מגע רציף בין הורים
לצוות החינוכי עשוי להפוך את הצהרון למוסד קרוב ומוכר עבור ההורים, המאפשר להם להשפיע על צביונו ולהיות
מושפעים ממנו.ההורים מודעים היום יותר מאי פעם למקומם במסגרות חינוכיות ולחלקם בתהליכים המתרחשים בו.
אני כמנהלת תחום גיל רך במרכז קהילתי (מתנ"ס) מזרח נתניה רואה את ההורים כשותפים מלאים בתהליך
החינוכי בצהרונים. כמו כן מערכת היחסים בין ההורים לצוות משמשת דוגמה עבור הילדים, ולכן חשוב שתהיה זו
דוגמה של כבוד הדדי ושל תקשורת משמעותית, שכן הנהלת מרכז קהילתי (מתנ"ס) מזרח נתניה מעוניינת
בשיתוף פעולה מתמשך, סדיר ומכובד ביניהם לבין להורים.
נציגי הפורום ימצא דרכים נאותות לשתף את כלל ההורים בהחלטות ובפעילויות לטובת הצהרונים. אחת הדרכים
יכולה להיות פגישות רחבות של צוות רכזות הצהרונים ופורום ההורים המורכבת מנציגויות ההורים .
הורים המעוניינים להצטרף לפורום יתקבלו בברכה ,ניתן להשאיר עבורי הודעת בפורום או באתר
,
|
 |
|
|
|
|
|
|
•
|
|